Top

The Chesterfield Brand

The Chesterfield Brand™ is het toonaangevende merk van Chesterfield meubelen. House of Chesterfield is de exclusieve verkooppartnervoor The Chesterfield Brand™ en brengt de producten rechtstreeks van de fabrikant naar de klant. In onze eigen fabriek en leerlooierij worden “The Chesterfield Brand™” meubelen die u op onze website ziet staan op een eerlijke en traditionele manier geproduceerd.

Certificaat Chesterfield

De nummer 1 voor Chesterfield meubelen


The Chesterfield Brand™ staat voor de verwerking van zeer hoogwaardige materialen en voor medewerkers die met hun hart streven naar het creëren van duurzame en klassieke meubelen. The Chesterfield Brand™ is een dynamisch merk dat naast zijn traditionele modellen ook experimenteert met haar eigen stijl. Zo vindt u in onze winkel een aantal modellen met een modernere stijl of modellen die geproduceerd zijn met een andere stof dan leer. Bij onze partner Chesterfield Showroom kunt u uw Chesterfield meubelen aanpassen naar eigen wens.

Bij elk meubel van The Chesterfield Brand™ krijgt u een Certificaat van Echtheid. Voor House of Chesterfield is kwaliteit van groot belang. Om dit te bewijzen, wordt dit certificaat gebruikt met de volgende garanties:

  • Het meubilair is zo authentiek mogelijk vervaardigd
  • Het meubilair is van de originele Chesterfield Brand
  • Het meubilair wordt gefabriceerd, verpakt en bezorgd met de grootste zorg.

the chesterfield brand