Top

Chesterfield meubelen van The Chesterfield Brand™

The Chesterfield Brand™ is een bekend en toonaangevend merk voor Chesterfield meubelen.
House of Chesterfield is een exclusieve verkooppartner voor The Chesterfield Brand™ en brengt de producten rechtstreeks van de fabrikant naar u. In onze eigen fabriek en leerlooierij worden “The Chesterfield Brand™” meubelen die u op onze website ziet staan op een eerlijke en traditionele manier geproduceerd.

Een certificaat: wat is het voordeel?

Bij iedere bank of fauteuil die u bij House of Chesterfield koopt, ontvangt u een certificaat van echtheid. Dit is veel meer dan zomaar een papiertje. Het certificaat geeft u de garantie dat u een origineel Chesterfield meubel van The Chesterfield Brand™ heeft aangeschaft en dat u dus niet met een namaak merk te maken heeft.

Elke aanbieder kan een certificaat printen natuurlijk, dus welke voordelen biedt u dit?
Het belangrijkste kenmerk van dit certificaat is dat het per meubelstuk opgemaakt wordt. U ontvang op al onze meubelen standaard 12 jaar garantie, niet vanuit onze winkels maar vanuit onze fabriek. De garantievoorwaarden blijven hierdoor altijd geldig voor het individuele meubel, ongeacht de eigenaar. 

Besluit u na 10 jaar een nieuwe Chesterfield te kopen? In dat geval kunt u probleemloos uw huidige meubelen verkopen aan een tweede eigenaar. Met het originele certificaat heeft hij of zij nog steeds recht op de resterende twee jaar garantie. Bovendien blijven de meubelen meer waardevast wanneer u het bijbehorende certificaat kunt doorgeven.

Via onderstaande kenmerken kunt u controleren of u een origineel certificaat ontvangen heeft. Het productienummer is altijd uniek. U geniet van garantie vanuit de producent en niet van een tussenhandelaar, wat uniek is in Europa.

Certificaat Chesterfield

De nummer 1 voor Chesterfield meubelen


The Chesterfield Brand™ staat voor de verwerking van zeer hoogwaardige materialen en voor medewerkers die met hun hart streven naar het creëren van duurzame en klassieke meubelen. The Chesterfield Brand™ is een dynamisch merk dat naast zijn traditionele modellen ook experimenteert met haar eigen stijl. Zo zijn er tientalle modellen met een moderner of juist klassieke stijl en modellen die geproduceerd zijn met een andere stof dan leer. Bij onze partner Chesterfield.com kunt u de grootste collectie Chesterfield meubelen van Europa bewonderen en deze zelfs aanpassen naar eigen wens.

Bij elk meubel van The Chesterfield Brand™ krijgt u een Certificaat van Echtheid. Voor House of Chesterfield is kwaliteit van groot belang. Om dit te bewijzen, wordt dit certificaat gebruikt met de volgende garanties:

  • Het meubilair is zo authentiek mogelijk vervaardigd
  • Het meubilair is van de originele Chesterfield Brand
  • Het meubilair wordt gefabriceerd, verpakt en bezorgd met de grootste zorg.

the chesterfield brand