menu
logo
Content pagina's / Footer / Onze levertijden

Levertijd 2 - 4 weken
 

House of Chesterfield biedt u een gratis bezorgdienst aan. Al onze Chesterfield fauteuils, 2-zits banken, en 3-zits banken leveren wij binnen 2 - 4 weken bij u thuis. De levertijd van de langere banken (4, 5, of 6 zitsplaatsen) kan wat langer zijn, afhankelijk van de voorraad. Uiteraard brengen wij u zo snel mogelijk op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de levering van uw bestelling.

U kunt individueel en flexibel de leveringsdatum met ons afspreken. Onze chauffeurs zullen u helpen om het meubel in huis te zetten en uit te pakken. Verpakkingsmaterialen en eventueel een oude bank kunnen zij weer mee terug nemen. Zodra uw meubelen gereed zijn voor uitlevering, zullen wij telefonisch contact met u opnemen om het bezorgmoment in te plannen.

 

Meer over onze levertijden.
 

Geen bezorgkosten

 

Wij rekenen geen bezorgkosten. Levering is in principe altijd gratis, in sommige gevallen kunnen er echter extra kosten worden gerekend. Dit heeft te maken de extra moeite die de levering kost. Bijvoorbeeld als het gaat om een woning met een hogere verdieping zonder dat er een lift is.

Deze kosten worden vooraf met u besproken, ook kunnen de extra gerekende kosten afhankelijk zijn van de leveringsomstandigheden. 


Als u vragen heeft over de levering van uw bestelling kunt u contact opnemen net Info@houseofchesterfield.nl . Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op +31 85 2730143.
keyboard_arrow_up
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.