Top

Levertijden

Levering

De levering van uw bestelling wordt bezorgd met onze eigen transport. Enkele dagen voor de verwachte levering van uw bestelling nemen wij contact met u op om een gewenst tijdstip en datum met u uit te zoeken voor de levering van uw bestelling. De bestelling wordt bezorgd met een tijdsmarge van 3 uur zodat u niet de hele dag thuis hoeft te zitten wachtende op uw bestelling.

De levertijd van onze meubelen variëren tussen de 2 tot 9 weken, dit hangt af van het type meubel die u besteld heeft.

De fauteuil, 2-zits en 3-zits banken hebben een levertijd van 2 weken.

De 4-zits, 5-zits en 6-zits banken hebben een levertijd van 7 tot 9 weken. Indien u een meubel naar eigen gekozen design laat maken kan de levertijd toenemen. Door de orderbevestiging die wij u toe sturen zult u altijd op de hoogte worden gehouden voor de verwachte levering van uw meubel.

 

Levergebied

 

House of Chesterfield levert binnen Nederland, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Spanje.

 

Verzendkosten

 

Wij rekenen geen bezorgkosten. Echter kunnen er enkele extra kosten gerekend worden voor bijvoorbeeld levering in een flat of een woning die zich op meer dan 50 meter van een openbare weg bevindt. Deze kosten worden vooraf met u besproken, ook kunnen de extra gerekende kosten afhankelijk zijn van de leveringsomstandigheden. Denk aan de aanwezigheid van een lift. De extra kosten zullen maximaal €200,- bedragen, afhankelijk van de individuele situatie. Als u vragen heeft over de levering van uw bestelling kunt u contact opnemen net Info@houseofchesterfield.nl . Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op +31 85 2730143