Top

Chesterfield bank 6-zits

Chesterfield 6-zitsbank

Wanneer u kiest voor een zitbank van The Chesterfield Brand, dan kiest u voor kwaliteit, garantie en stijl. Chesterfield meubelen zijn al jaren toonaangevend in de interieurwereld. De banken krijgen hun kenmerkende uiterlijk door het gebruik van knopen en de afwerking met kopspijkers. Bij House of Chesterfield heeft u ruime keuze uit een grote collectie banken en fauteuils. Ook kunt u bij ons terecht voor Chesterfields op maat en kunt u uw persoonlijke voorkeuren aan ons doorgeven. Omdat wij een officiële verkooppartner van The Chesterfield Brand zijn, bent u er bij ons van verzekerd dat u een origineel en authentiek meubel in huis haalt. Daarom ontvangt u bij aanschaf ook een certificaat van echtheid.

Original of Vintage

De Chesterfield 6-zitsbanken zijn er in twee series, namelijk de Original en de Vintage banken. Deze twee series verschillen van elkaar op een aantal punten. De Vintage banken zijn handgemaakt van hetzelfde leer als de Original banken, maar hier wordt het leer alleen bewerkt met wax. Door het leer ongelakt te laten, krijgt het zijn verouderde en vintage look. In tegenstelling tot de banken uit de Chesterfield Original serie, hebben de Vintage banken dus geen glanzende laag over het leer. Dat neemt niet weg dat ook de Vintage banken beschermd zijn tegen beschadigingen.
De kussens van de Chesterfield Vintage 6-zitsbanken worden gevuld met een verenpakket in plaats van met binnenvering. Dat geeft deze kussens een shabby en retro uiterlijk, dat goed past bij de vintage uitstraling van de banken. Deze vulling biedt veel weerstand, wat de bank heerlijk zacht en comfortabel maakt.

Uw eigen Chesterfield

Heeft u meer vragen over de Chesterfield Vintage 6-zitsbank of wilt u advies over de kleur? Neem dan gerust contact met ons op. Vanwege jarenlange ervaring in de verkoop van Chesterfield zitbanken en fauteuils kunnen wij u goed helpen bij het maken van de juiste keuze.