Top

Chesterfield bank 5-zits

Chesterfield 5-zitsbank


Bent u op zoek naar een origineel en officieel Chesterfield meubel? Dan bent u bij House of Chesterfield aan het juiste adres. Wij zijn de officiële verkooppartner van The Chesterfield Brand in Nederland. De authentieke Chesterfield meubelen brengen wij zo van de fabriek bij u thuis. Op die manier kan heel Nederland genieten van originele Chesterfield meubelen, die zijn voorzien van een certificaat van echtheid.

Luxe en comfortabel


Chesterfield meubelen zijn handgemaakt van 100% runderleer. De meubelen krijgen hun kenmerkende uiterlijk door de verwerking van knopen in de leuningen. Bij het vervaardigen van de banken wordt gebruikgemaakt van massief hout, dat een hoge vormstevigheid heeft en de bank zijn robuuste vorm geeft. Bij House of Chesterfield kunt u terecht voor een ruime keuze aan Chesterfield 5-zitsbanken. Daarbij kunt u kiezen voor een bank uit de Original of uit de Vintage serie. Chesterfield Original en Chesterfield Vintage banken verschillen op een paar punten van elkaar. Het leer van de Chesterfield Vintage 5-zitsbanken wordt alleen bewerkt met wax, waardoor het een oud en gebruikt uiterlijk krijgt. Dit doet niets af aan de kwaliteit van het leer, die hetzelfde is als die van de Original banken. Chesterfield meubelen worden gemaakt met het hoogste kwaliteit leer dat er te vinden is. Voor de kussens van de Chesterfield Vintage 5-zitsbanken wordt een verenpakket gebruikt in plaats van binnenvering. Dat geeft de kussens hun mooie, retro uiterlijk.

De juiste keuze maken


Vanwege de hoge kwaliteit van Chesterfield meubelen gaan deze jarenlang mee in uw interieur. Daarom is het belangrijk dat u bij het kiezen van een Chesterfield Vintage 5-zitsbank de juiste keuze maakt. Deze banken zijn er ook in verschillende kleuren. Weet u niet precies waarvoor u moet kiezen? Dan kunt u bij ons terecht voor advies. House of Chesterfield is al jaren de expert op het gebied van Chesterfield meubelen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.