Top

Chesterfield bank 4-zits

Chesterfield 4-zitsbank


Op zoek naar een ruim bankstel dat niet alleen comfort biedt, maar ook stijl en elegantie? Dan is een Chesterfield 4-zitsbank een prima keuze. Bij House of Chesterfield bent u daarvoor aan het juiste adres. Een Chesterfield bank heeft een kenmerkende uitstraling. Het mooie leer en het unieke ruitpatroon met ingeslagen knopen spreekt bij veel mensen tot de verbeelding. Maak nu uw keuze uit het ruime assortiment en bestel snel en voordelig!

De meerwaarde van Chesterfield


Van oorsprong Brits, maar tegenwoordig overal ter wereld te zien: de bankstellen in de stijl van Chesterfield. Kenmerkend is natuurlijk het patroon met de ingeslagen knopen, maar ook de hoge armleuningen – op dezelfde hoogte als de rugleuning – maken het plaatje compleet. Oorspronkelijk waren Chesterfield bankstellen voornamelijk beschikbaar met twee of drie zittingen, maar bij House of Chesterfield vindt u ook de Chesterfield 4-zitsbank van uw dromen! Wij voeren een breed assortiment van The Chesterfield Brand.

Vierzitter in verschillende kleuren


Een Chesterfield 4-zitsbank zorgt voor veel zitplaatsen, maar ook voor een ongekende sfeer in huis. De materialen zijn van de beste kwaliteit. Bij House of Chesterfield vindt u onder andere de Original collectie. Een Chesterfield 4-zitsbank in Original uitvoering is gemaakt van 100% rundleer, wat is afgelakt, waardoor een gladde afwerking ontstaat, die optimaal beschermt tegen vuil. De kussens zijn voorzien van binnenvering. Bij Original kiest u uit maar liefst acht verschillende kleuren, die verkrijgbaar zijn in antiektinten en opvallende kleurschakelingen.

Kwaliteit van House of Chesterfield


House of Chesterfield is met recht exclusieve leverancier van meubelen van The Chesterfield Brand. Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats, wat ook blijkt uit het met de hand maken van de meubels. Het leer is afkomstig uit de eigen leerlooijerij. Het brede assortiment maakt het kopen van uw favoriete Chesterfield 4-zits bank tot een feestje!