Top

Gratis bezorging

Geen bezorgkosten


Bij House of Chesterfield houden wij van no-nonsense. U betaald daarom ook geen extra kosten voor de levering van uw bestelling. Wel zo fijn om niet voor verrassingen te komen te staan bij het bestellen van uw nieuwe Chesterfield bank.

Bezorging in Nederland is bij House of Chesterfield altijd gratis. Wij leveren uw nieuwe Chesterfield meubelen met eigen vervoer en eigen personeel bij u thuis. Na uw bestelling zullen wij binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om een afspraak in te plannen voor de levering van uw meubelen. Om rekening te houden met eventuele vertragingen in het verkeer heeft het besproken tijdstip een marge van 4 uur. Mocht het voorkomen dat de chauffeur alsnog extra vertraagd is, dan zal u tijdig telefonisch op de hoogte worden gehouden.


Voorwaarden gratis bezorging


De bezorging van uw bestelling is gratis tot aan de eerste deur van uw woonadres. Hierbij gaan wij er vanuit dat uw voordeur binnen 50 meter van de openbare weg gesitueerd is en uw woning vrij toegankelijk is voor het meubelstuk dat u heeft besteld.

Indien mogelijk, helpen onze chauffeurs u ook graag een extra handje om het meubelstuk in de gewenste kamer te brengen (er vanuit gaande dat bijvoorbeeld de deuropeningen groot genoeg zijn). Woont u op één van de Waddeneilanden, op een etage zonder lift, of is uw woning meer dan 50 meter van de openbare weg gelegen? In dat geval zal er een extra bedrag in rekening gebracht moeten worden om het meubelstuk tot uw voordeur te kunnen leveren. 

Zijn er beperkende factoren om uw meubelstuk tot uw eigen voordeur te laten leveren? Of twijfelt u of u of u wel in aanmerking komt voor de gratis bezorging? Neemt u in dit geval altijd eerst contact met ons op voordat u uw bestelling plaatst. Ook als u vragen heeft over de levering van uw bestelling kunt u natuurlijk direct contact opnemen via info@houseofchesterfield.nl en zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 2730143.