menu
logo

Chesterfield Showrooms

De meubelen van House of Chesterfield kunt u bezichtigen bij Chesterfield Showroom. Meer dan 40 winkels in heel Europa.

House of Chesterfield biedt een beperkt assortiment Chesterfield banken in enkele fantastische kleuren. Hierdoor is deze website vooral gericht op diegene die eigenlijk al weet wat voor type en kleur Chesterfield het beste bij hem of haar past. Natuurlijk begrijpen wij dat als u nog maar net aan het rondkijken bent, u liever eerst even de Chesterfield meubelen in het echt bekijkt. 

Bij House of Chesterfield kunt u echter alleen online bestellen. Dit houdt de kosten laag voor de liefhebbers die weten waar ze naar op zoek zijn
.
Maar bent u op zoek naar maatwerk voor een perfect passende bank? Wellicht een ander model of een Chesterfield in een unieke kleur?
Of wilt u gewoon eerst even bezichtigen om de juiste keuze te kunnen maken?

In dat geval kunt u geheel vrijblijvend langskomen bij één van de 40 showroom locaties van ons zusterbedrijf  Chesterfield.com 

In Nederland kunt u terecht bij:


Klik HIER voor de Chesterfield Showroom locaties.


De winkellocaties van Chesterfield.com zijn altijd voor u op afspraak geopend, ook in het weekend of 's avonds.
De showroom wordt enkel voor u geopend en er is geen opdringerig verkooppersoneel aanwezig. U kunt rustig en onder het genot van een kopje koffie bekijken welke Chesterfield het beste in uw woning past.

Vraag de showroom-adviseur om u te helpen om de Chesterfield van uw dromen samen te stellen.

Het assortiment van Chesterfield.com is bovendien niet beperkt tot enkel Chesterfield banken, maar biedt u ook bureaustoelen, hockers, oorfauteuils, bedden, eetkamerstoelen, tafels, kasten, spiegels en nog veel meer meubelen in de prachtige Chesterfield stijl.
Bovendien kunt u ook voor een andere bekleding kiezen, zoals Stof of Softleer.
 

Uw Chesterfield op maat gemaakt

Chesterfield.com is de grootste maatwerkspecialist voor Chesterfield meubelen van Europa.

Door de vele verschillende opties kunt u uit een assortiment van meer dan 3 miljard variaties kiezen! Voor passend advies kunt u het beste even een afspraak maken bij één van de Chesterfield Showrooms. U krijgt zo eerlijk advies over de mogelijkheden. Liever vanuit huis werken?

Gebruik de nieuwe Ontwerp je Chesterfield Tool om uw eigen Chesterfield bank alvast digitaal samen te stellen.
keyboard_arrow_up
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.