menu
logo

House of Chesterfield

House of Chesterfield, is de Premium webshop van The Chesterfield BrandTM, de producent van de originele Chesterfieldmeubelen.
Uw online leverancier op het gebied van de welbekende Chesterfieldbanken en Chesterfieldfauteuils. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor de fauteuils en banken uit de series Chesterfield Original en Class. Op zoek naar een bank of stoel met een klassiek, modern of tijdloos design?

Bij House of Chesterfield bent u aan het juiste adres!
 

Productie, verkoop en levering in eigen beheer

Wij hebben jarenlange ervaring in de productie, verkoop en levering van diverse Chesterfield meubelen. Met eigen productie faciliteiten kunnen wij de kwaliteit en service garanderen van het alom bekende originele Chesterfield merk "The Chesterfield Brand™.


Tevens kunnen wij hierdoor inspelen op de trends en specifieke wensen van onze klanten. Uiteraard gebruiken wij voor het handmatig produceren van de Chesterfield meubels alleen materialen van hoogwaardige kwaliteit, waarbij duurzaamheid en authenticiteit voorop staan!

Laagste prijsgarantie

Wij leveren The Chesterfield Brand™direct vanuit de met ons samenwerkende fabrieken. De levering van onze producten gebeurt in eigen beheer. Wij beschikken ook over Winkels en Chesterfieldshowroom locaties maar via house of Chesterfield zetten we alles in op online verkopen. Hierdoor kunnen wij een “laagste prijsgarantie” bieden incl. bezorging. Bij de aanschaf van een Chesterfield van het merk The Chesterfield BrandTM krijgt u een Certificaat van Echtheid met de daarbij behorende garanties.

5 - 12 jaar garantie

Wij geven u maar liefst 12 jaar premium garantie op het frame en 3 jaar premium garantie op het leer bij aanschaf van The Chesterfield Brand, of u nu een 1 zits of 6 zits aanschaft. U krijgt alleen bij House of Chesterfield deze garantie op een handgemaakt rundleder Chesterfield product.

De geschiedenis van Chesterfield

De klassieke Chesterfield bank dateert van 1770. Sindsdien is het uiterlijk van dit unieke meubel onveranderd gebleven waardoor het zijn charmante, typisch Britse, karaktervolle uitstraling behouden heeft. Kenmerkend zijn de welvingen van de rug- en armleuningen, het gecapitonneerde ruitpatroon doordat de bank afgezet is met diverse knopen en uiteraard de sierlijke afwerking middels kopspijkers.

keyboard_arrow_up
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.