menu
logo

Originele Chesterfield banken voor de laagste prijs


Teveel betalen voor een nieuwe bank, wie wil dat nu wel? Wij van House of Chesterfiel houden hier in ieder geval niet van. Geen achteraf dealtjes, geen plotselinge kortingen en ook geen geen verborgen kosten. Juist om dit te voorkomen is namelijk deze website opgericht. Als liefhebber van de Chesterfield stijl willen wij echte Chesterfield banken zo betaalbaar mogelijk houden zodat iedereen van dit prachtige meubel kan genieten. En daarom betaald u altijd de laagste prijs van Nederland voor uw originele Chesterfield meubel. 

Geen fratsen


Bent u op zoek naar een prachtige Chesterfield bank, u weet precies waar u naar op zoek bent en u hoeft dus geen custom-made aanpassingen? Dan is ons assortiment precies waar u naar op zoek bent! Een klassieke Chesterfield bank of fauteuil beschikbaar in vele kleuren rundleer. Door onze focus voor deze best-selling modellen te verleggen naar online verkoop bespaart u direct. Zo houden wij geen marge achter om eventuele kortingen te kunnen geven (het is toch vreemd als de prijs van een meubel plots met honderden euro's kan dalen als u aangeeft nog even verder te willen kijken?) en hebben wij geen dure winkels.

Eigen meubelatelier

De Chesterfield banken van House of Chesterfield worden geheel in eigen beheer geproduceerd in onze eigen meubel ateliers. Vanaf het frame en de stoffering tot de levering bij u aan huis, is de supply-chain volledig in eigen beheer. Hierdoor wordt het aantal mensen dat als middle-man een marge opeist significant verkleint en kunnen wij de kosten zo laag mogelijk houden.
keyboard_arrow_up
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.