menu
logo

Geen bezorgkosten


Bij House of Chesterfield houden wij van no-nonsense. U betaald daarom ook geen extra kosten voor de levering van uw bestelling. Wel zo fijn om niet voor verrassingen te komen te staan bij het bestellen van uw nieuwe Chesterfield bank.

Bezorging in Nederland is bij House of Chesterfield gratis. Wij leveren uw nieuwe Chesterfield meubelen met eigen vervoer en eigen personeel bij u thuis. Na uw bestelling zullen wij binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om een afspraak in te plannen voor de levering van uw meubelen. Om rekening te houden met eventuele vertragingen in het verkeer heeft het besproken tijdstip een marge van 4 uur. Mocht het voorkomen dat de chauffeur alsnog extra vertraagd is, dan zal u tijdig telefonisch op de hoogte worden gehouden.

Bij House of chesterfield betaald je geen extra kosten voor de levering van de bestelling op bestaande grond of etage met lift.
Voor alle afwijkende locaties neem even contact met ons voor het vinden van een passende oplossing.
Wij bezorgen zonder kosten op het vaste land en op locaties bereikbaar met een grote vrachtauto.


Voorwaarden gratis bezorging

De bezorging van uw bestelling is gratis hierbij gaan wij er vanuit dat uw woning vrij toegankelijk is voor het meubelstuk dat u heeft besteld. Woont u op een etage zonder lift, of zijn er andere bijzondere omstandigheid om de woning te bereiken. In dat geval zal er een extra bedrag in rekening gebracht moeten worden om het meubelstuk tot in uw woning te kunnen leveren.

Zijn er beperkende factoren om uw meubelstuk tot uw eigen voordeur te laten leveren?  Of twijfelt u of u of u wel in aanmerking komt voor de gratis bezorging? Neemt u in dit geval altijd eerst contact met ons op voordat u uw bestelling plaatst.
Ook als u vragen heeft over de levering van uw bestelling kunt u natuurlijk direct contact opnemen via info@houseofchesterfield.com en zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 2730143.

Onze chauffeurs brengen de meubelen op de juiste plaats.

De meubelen worden na plaatsen ontdaan van hun verpakking waarna je bij leren meubelen uitleg krijgt over het onderhoud d.m.v. het bijgeleverde setje Chesterfield Leather Care crème.
keyboard_arrow_up
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.