menu
logo
Chesterfield Certificaat van Echtheid

Chesterfield Certificaat van Echtheid

The Chesterfield Brand™

The Chesterfield Brand™ is een bekend en toonaangevend merk voor Chesterfield meubelen.


House of Chesterfield is een exclusieve verkooppartner voor The Chesterfield Brand™ en brengt de producten rechtstreeks van de fabrikant naar u. In onze eigen productie faciliteiten worden “The Chesterfield Brand™” meubelen die u op onze website ziet staan op een eerlijke en traditionele manier geproduceerd.

Een certificaat: wat is het voordeel?

Bij iedere bank of fauteuil die u bij House of Chesterfield koopt, ontvangt u een certificaat van echtheid. Dit is veel meer dan zomaar een papiertje. Het certificaat geeft u de garantie dat u een origineel Chesterfield meubel van The Chesterfield Brand™ heeft aangeschaft en dat u dus met een echt chesterfield merk te maken heeft.

Het belangrijkste kenmerk van dit certificaat is dat het per meubelstuk en vanuit het merk wordt opgemaakt. U ontvang op al onze meubelen standaard 3 jaar garantie op het leer en 12 jaar garantie op het frame.
Alleen bij "The Chesterfield Brand" zijn de garantievoorwaarden zijn overdraagbaar en blijven hierdoor altijd geldig voor het individuele meubel, ongeacht de eigenaar.

Besluit u binnen de garantie periode een nieuwe Chesterfield te kopen? In dat geval kunt u probleemloos uw huidige meubelen verkopen aan een tweede eigenaar. Met het originele certificaat heeft hij of zij nog steeds recht op de resterende jaren garantie. Bovendien blijven de meubelen meer waardevast wanneer u het bijbehorende certificaat kunt doorgeven.

Via onderstaande kenmerken kunt u controleren of u een origineel certificaat ontvangen heeft. Het productienummer is altijd uniek. U geniet van garantie vanuit het merk en niet van een tussenhandelaar, wat uniek is in Europa.

keyboard_arrow_up
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.